Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Skrivet av Martin Schalling, den 7. nov, 2019
Hej Bo
Jag hittade inte din email så jag lägger ett meddelande här. Maila mig gärna! Cirka 4 mil öster om Malaga har jag och hustrun sedan ett drygt år landat i en ort som heter Torrox. Magnus N hade vänligheten att låna ut sitt dedicerade exemplar av din utmärkt trevliga bok om vandringar i Malaga. Vi har precis börjat upptäcka Malaga och jag gissar vi kommer att ha ett antal år med vinterutflykter dit. I sådant läge vore det förträffligt att ha sitt eget exemplar av din bok.

Sedan är jag lite nyfiken både på hur det kom sig att du skrev denna bok och att ni landade i Malaga? Har ni boende där? Har ni varit där många år? Hur som helst är det en väldigt trevlig bok med fina bilder och i helt rätt format!
Varma (sic) hälsningar
Martin
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Nils Lindman , den 3. maj, 2018
Hej, jag har just läst Rörstrand och Birkastan av Anna Lundqvist. På sidan 76 finns en bild av Rörstrandsgatan 37. Jag bodde där på 1960-talet. Min mor till 1976. Jag tycker mig se en person i ett fönster och undrar när bilden är tagen.
E-post:
Skrivet av Anders Lindström, den 2. feb, 2017
På tåget hem från Stockholm har jag ägnat tiden åt din bok om Afganistan. Sagolik berättaranda skulle jag vilja säga och enastående idé att inte ha texter under bilderna utan i stället låta dessa tala och förstärkas i beskrivningarna. Det innebär också att detaljerna i bilderna levandegörs och att jag som betraktare lär mig se flera, eller många bilder i samma bild.

Vad som förvånar förutom att du pekar på och verbalt synliggör detaljer, är att du även lyckats fånga så många människor, inte minst ansikten. Det tyder ju, på något sätt, att du lyckats komma dem nära, kanske inte inpå livet, men i vilket fall fått dem att känna tillit till dig som fotograf, i den situation de befinner sig.

I ett så sargat, stenigt och för en oinvigd, grått bergsland och med så stränga och fattiga livsformer, som den som aldrig vistats där inbillar sig att Afganistan är, förmedlar du en vision om färgglädje, färgprakt i tillvaron; lastbilarna, kvinnor under burkan, och inte minst unga flickors färggranna klädsel. Fotot med ”Kvinnan vid vägkanten” och dess djupa symbolik tar dock priset, tycker jag! En upplevelse är det också att bläddra och låta miljöerna bara smälta in.
Det här får mig att vilja veta mer om Afganistan. Över huvud taget så är alla dessa ”stan”-länder fullständigt oskrivna blad för mig.

Stort tack, än en gång!
Anders.
E-post:
Skrivet av Bo, den 22. nov, 2016
Se förhandsvisning av boken "Promenader i Anacapri" - använd länken nedan, bläddra och se på bilderna!
http://www.photohome.se/books/u5832c945849a222899/32689/embed
Skrivet av Bengt Zetterqvist, den 17. jan, 2012
Hej Bo,
Ännu en gång beskådat dina bilder från Afghanistan. De är lika fängslande varje gång i ditt bildspråks tysta påtagliga närvaro.
Läste din text om berget Asamayl Wat, dess historia, nutid och ditt siande om dess framtid, intressant! Under åren framöver växer bilden ut till en bildserie över tid som speglar förändringarna och bekräftar siarens ord? Mvh Bengt Z
E-post:
Skrivet av Rajiv Kumar, den 29. nov, 2011
Dear Bo, It has been long time since we heard from each other. I wish you all the best.
E-post:
Skrivet av Jimena Soleño, den 17. aug, 2011
dear professor Bo; the pictures are absolutely great! I´m sad because I can´t understand your commentaries below them. I'm sure these comments are from very human point of view, with the look of someone who appreciates the differences between people, keeping in mind that ultimately we are all humans alike
E-post:
Skrivet av Dennis Hellgren, den 17. feb, 2011
Fina bilder Bosse!
E-post:
Skrivet av Siv Wickström, den 17. mar, 2010
Både bilder och texter berör starkt. Kul att se att fotointresset följt med i ditt liv.
E-post:
Skrivet av Ola Lindahl, den 6. apr, 2009
Tack Bosse för att du delar med dig! Dina texter och bilder är raka och fina.
E-post:
Skrivet av Per-Arne Bengtsson, den 6. apr, 2009
Starka bilder som är nakna och därmed blir de direkta. Kanske är det ditt mod att våga se ocensurerat på tillvaron. En gåva som många tor är cynism och för andra ett uttryck för tro på livet.

hälsningar per-arne
Skrivet av Rajiv, den 6. apr, 2009
Dear Bo,
It is so nice to hear from you and pictures from Afghanistan are amazing. Please check this page for my pictures:
http://photography-now.net/listings/index.php?option=com_content&task=view&id=804&Itemid=334

Best regards,
Rajiv
E-post:
Skrivet av Hanna, den 5. apr, 2009
Hej!
Vilka fina bilder. Underbara landskap!
Hanna
E-post:
Skrivet av lars, den 5. apr, 2009
bosse, hej, roligt att se, bra bilder o texter, jag tror det här kan bli riktigt bra, glad påsk, lars
E-post: